Opendeurdag 27 april 2024

Welkom bij PTS Boom!

Wil je meer te weten komen over onze uitgebreide opleidingsmogelijkheden? Ben je benieuwd naar wat onze school te bieden heeft? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan onze opendeurdag op zaterdag 27 april 2024!

Tijdens deze speciale dag staat ons deskundige team paraat om je rond te leiden en te voorzien van gedetailleerde informatie over onze diverse opleidingen. Of je nu interesse hebt in techniek, bouw, hout, elektriciteit, of een ander vakgebied, we hebben voor elk wat wils. Onze leerkrachten staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de juiste keuze te maken voor jouw toekomstige carrière.

Naast de rondleidingen bieden we ook boeiende workshops aan, waar je kunt kennismaken met de praktijkgerichte aanpak die onze school kenmerkt. Of je nu wilt experimenteren met technologische innovaties, creatief aan de slag wilt gaan in onze ateliers, of meer wilt leren over duurzaamheid en milieubewustzijn, er is voor ieder wat wils.

Belangrijk: Voor de rondleidingen is het noodzakelijk om vooraf in te schrijven. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je optimaal kunt profiteren van je bezoek aan onze school.

Mis deze kans niet om een kijkje te nemen achter de schermen en de mogelijkheden te ontdekken die PTS Boom te bieden heeft. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze opendeurdag!

#bruggenbouwers

Aanbod workshops op 27 april 2024

Heb jij al een kijkje genomen in het aanbod van onze workshops tijdens de opendeurdag? Je hoeft je hiervoor niet in te schrijven, zorg er enkel voor dat je 27 april tijdig aan de opgegeven locatie bent!

We wensen je een leerrijke dag toe!